Fundraising

Rotary Road Masters is een uniek evenement waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de speciale fundraising-projecten van de Rotary Club Heemstede-Bennebroek (RCHB).
Rotary FoundationDe opbrengst van de Rotary Road Masters wordt ter beschikking gesteld aan een aantal projecten die door de Rotary Club Heemstede-Bennebroek zijn geselecteerd.

De Rotary Foundation, het Rotary Districtfonds en de Wilde Ganzen en Cordaid zullen – na goedkeuring van de aanvraag – ook een bijdrage geven voor sommige projecten.

De netto-opbrengst van de 24e Rotary Road Masters gaat naar de volgende projecten:

 

Stichting kind en brandwond / Brandwondenstichting

Fundraising voor een vakantieweek voor jonge kinderen. Fundraising in samenwerking met de van Dril-stichting uit Haarlem. Door uw bijdrage aan de Rotary Roadmasters maakt u een of meerdere vakantieweken voor kinderen die herstellen van de gevolgen van opgelopen brandwonden mede mogelijk.

Meer informatie – …

Rotary Road Masters

 

 

 


Mercy Home

Mercy Home is een kindertehuis in India waarin circa 55 kinderen wonen en leven.

Door uw bijdrage aan de Rotary Roadmasters levert u een bijdrage aan het studiefonds voor deze kinderen dan wel bijdrage aan een schoolbus.

Meer informatie – …

Rotary Road Masters
 


 

Klik hier voor de geselecteerde projecten van Rotary Road Masters 2017.

 

Editie 2017

Bij de editie van 2017 werd in totaal een bedrag van € 11.000,- gedoneerd aan (1) COLT een gemeenschaps-centrum dat hulp biedt aan kinderen en families in Cambodja, (2) de Vereniging van Huntington en (3) de Stichting Zebra-Zorg.

© 2018 Rotary Road Masters. Powered by Rotaryclub Heemstede-Bennebroek. Developed by KJENC|webconcepten