Fundraising

Rotary Road Masters is een uniek evenement waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de speciale fundraising-projecten van de Rotary Club Heemstede-Bennebroek (RCHB).
Rotary FoundationDe opbrengst van de Rotary Road Masters wordt ter beschikking gesteld aan een drietal projecten die door de Rotary Club Heemstede-Bennebroek zijn geselecteerd.

De Rotary Foundation, het Rotary Districtfonds en eventueel nog meer organisaties zullen – na goedkeuring van de aanvraag – ook een bijdrage geven voor sommige projecten.

De netto-opbrengst van de 26e Rotary Road Masters in 2020 gaat naar de volgende projecten:

 

Levensreddende hartoperaties bij 1.100 kleine kinderen uit arme gezinnen in Sri Lanka (Sri Lanka)

Met uw geld probeert Rotary te bereiken, dat jaarlijks in Sri Lanka 1.100 kleine kinderen met een levensbedreigend hartgebrek worden geopereerd en dat er lokale artsen worden opgeleid om die operaties over een paar jaar zelf te kunnen uitvoeren. Het betreft kinderen uit arme gezinnen die geen toegang hebben tot de lokale reguliere gezondheidszorg.

Rotary Road Masters

 

 

 


Ouderen-complex Meerleven in Bennebroek

Ouderen met een geheugenproblematiek in Bennebroek worden geholpen om langer mobiel, actief en met elkaar in contact te blijven.

Uw bijdrage aan de Rotary Roadmasters zal worden gebruikt enkele bewegingstoestellen. Daarmee kunnen ouderen in de buitenlucht met elkaar gaan bewegen en fit blijven.

Rotary Road Masters

 

 

 


Stichting De Vrolijke Noot

Ernstig zieke kinderen en kinderen met een geestelijke of lichamelijke handicap worden opgevrolijkt door bijzondere muziekuitvoeringen. De muziekuitvoeringen van een vrijwilligersorkest van de Stichting De Vrolijke Noot bevorderen de sociale cohesie, de maatschappelijke betrokkenheid en de ontwikkeling van de kinderen.

Door uw bijdrage aan de Rotary Roadmasters levert u een bijdrage voor een muziekinstrument.

Rotary Road Masters

 

 

 


 

Klik hier voor de geselecteerde projecten van Rotary Road Masters 2019.

 

Editie 2019

Bij de editie van 2019 werd gedoneerd aan (1) Nepalese non-profit organisatie “The Family Planning Association (FPA)”, (2) Stichting Surf Project (o.a. in Zandvoort), en (3) Stichting Rozemarijn (Haarlem)

Onze sponsors

© 2023 Rotary Road Masters. Powered by Rotaryclub Heemstede-Bennebroek. Developed by KJENC|webconcepten