Rotary Road Masters Rally, geld ophalen voor het goede doel.

De bekende rally wordt op donderdag 18 april 2019, georganiseerd door Rotaryclub Heemstede-Bennebroek en heeft als doelstelling om geld te genereren voor Nepalese non-profit organisatie “The Family Planning Association (FPA)”, Stichting Surf Project (o.a. in Zandvoort), en Stichting Rozemarijn (Haarlem).

Het thema van deze rally met bijna 70 oogstrelende antieke auto’s is ‘Stelling van Amsterdam’ en de ca. 80 kilometer lange route voert door romantisch Kennemerland waarbij de stelling centraal staan.

Zelf meerijden? Dat kan!

Naast sponsoring komt er geld binnen doordat iedereen een passagiersstoel kan reserveren in een van de klassiekers. Onderweg kunt u genieten van een uitstekend verzorgde lunch en proeverijen bij de deelnemende etablissementen. Aan het eind van de dag volgt nog een eersteklas buffet inclusief de daarbij horende drankjes verzorgd door Duin & Kruidberg in Santpoort.

Heeft u een oldtimer en u wilt meerijden, ook dat is mogelijk. U stelt u oldtimer geheel belangeloos beschikbaar met uzelf als chauffeur. Gedurende de dag zal een passagier bij u plaatsnemen en samen rijdt u door het prachtige Kennemerland.

AANMELDEN ALS PASSAGIER

AANMELDEN ALS CHAUFFEUR

Editie 2018

Bij de editie van 2018 werd in totaal een bedrag van € 6.000,- gedoneerd aan (1) stichting kind en brandwond / brandwondenstichting, (2) Mercy Home.

Onze sponsors

© 2019 Rotary Road Masters. Powered by Rotaryclub Heemstede-Bennebroek. Developed by KJENC|webconcepten