Rotary Road Masters Rally, geld ophalen voor het goede doel.

De bekende rally wordt op midzomerdag, donderdag 21 juni 2018, georganiseerd door Rotaryclub Heemstede-Bennebroek en heeft als doelstelling om geld te genereren voor de Brandwondenstichting in Beverwijk en Mercy Home.

De Brandwondenstichting bekostigt onder meer reis en verblijfskosten voor een aantal vakantieweken voor kinderen die herstellen van de gevolgen van opgelopen brandwonden.

Mercy Home is een weeshuis in India waarin circa 55 kinderen wonen en leven. Deze kinderen zijn Dalit, onaanraakbaren. Ze komen uit de laagste kaste en hebben weinig tot geen rechten in India. Er zal een bijdrage worden geleverd aan het studiefonds voor deze kinderen.

Het thema van deze rally met ongeveer vijftig oogstrelende antieke auto’s is ‘History & Hospitality’ en de 80 kilometer lange route voert door romantisch Kennemerland waarbij historische eet- en drinkgelegenheden centraal staan.

Zelf meerijden? Dat kan!

Naast sponsoring komt er geld binnen doordat iedereen een passagiersstoel kan reserveren in een van de klassiekers. Onderweg kunt u genieten van een uitstekend verzorgde lunch en proeverijen bij de deelnemende etablissementen. Aan het eind van de dag volgt nog een eersteklas buffet inclusief de daarbij horende drankjes verzorgd door Duin & Kruidberg in Santpoort.

Al met al een niet te missen gebeurtenis waarvoor men slechts € 250 hoeft te investeren (bij afname van 4 stoelen ontvangt u een korting van € 100). Alle gelden komen geheel ten goede aan de goede doelen.

Deze 24e editie van de Rotary Road Masters vertrekt zoals vanouds vanaf landgoed Duin- en Kruidberg. Er wordt om 12 uur vertrokken en voorafgaand aan de start wordt men ontvangen met koffie, thee en feestelijke taart.

Reserveringsformulier

• Vul het formulier in en reserveer hiermee een of meerdere stoelen voor een leuke dag. Nadat wij uw reservering hebben ontvangen, sturen wij u een factuur voor het te doneren bedrag. Na betaling is uw reservering omgezet in een definitieve inschrijving.

Reserveer en betaal tijdig, alleen betaalde stoelen kunnen wij voor uw vasthouden.

Anti-spam controle

Editie 2017

Bij de editie van 2017 werd in totaal een bedrag van € 11.000,- gedoneerd aan (1) COLT een gemeenschaps-centrum dat hulp biedt aan kinderen en families in Cambodja, (2) de Vereniging van Huntington en (3) de Stichting Zebra-Zorg.

Onze sponsors

© 2018 Rotary Road Masters. Powered by Rotaryclub Heemstede-Bennebroek. Developed by KJENC|webconcepten