Rotary Road Masters Rally, geld ophalen voor het goede doel.

De bekende rally wordt op midzomerdag, donderdag 19 april 2019, georganiseerd door Rotaryclub Heemstede-Bennebroek en heeft als doelstelling om geld te genereren voor Nepalese non-profit organisatie “The Family Planning Association (FPA)”, Stichting Surf Project (o.a. in Zandvoort), en Stichting Rozemarijn (Haarlem).

Ondersteuning van de lokale Nepalese non-profit organisatie “The Family Planning Association (Nepal)” voor de aanschaf van enkele draagbare ultrasound diagnostische apparaten (inclusief training van lokale vrijwilligers, onderhoud apparatuur en bijkomende kosten) t.b.v. de gezondheidszorg van vrouwen in zeer afgelegen gebieden in de Oost-Nepalese provincie Mechi. Door de inzet en opleiding van lokale mensen krijgt het project een duurzaam karakter, waardoor blijvende verbeteringen van de gezondheidszorg in achtergebleven gebieden wordt bereikt.

Bijdrage aan Stichting Surf Project die (ondermeer in Zandvoort) met professionele vrijwilligers surflessen geeft aan kinderen met Down, autisme of ADHD. Onze donatie zal worden gebruikt voor de leskosten van kinderen in het zomerseizoen 2019, waarvan de ouders/verzorgers die kosten slecht moeilijk kunnen dragen, zulks ter beoordeling van de Stichting Surf Project.

Bijdrage aan Stichting Rozemarijn (Haarlem), voor de inrichting van hun nieuwe dagverblijf aan de Kamplaan te Haarlem. Met onze donatie beogen wij te helpen met de aanschaf van een onderdeel, waarvoor het dagverblijf van andere instanties geen subsidie kan verkrijgen, i.c. een relaxfauteuil waar de meervoudig gehandicapte persoon niet uit kan vallen alsmede een geluidscherm daar omheen.

Het thema van deze rally met bijna 70 oogstrelende antieke auto’s is ‘Stelling van Amsterdam’ en de ca. 80 kilometer lange route voert door romantisch Kennemerland waarbij de stelling centraal staan.

Zelf meerijden? Dat kan!

Naast sponsoring komt er geld binnen doordat iedereen een passagiersstoel kan reserveren in een van de klassiekers. Onderweg kunt u genieten van een uitstekend verzorgde lunch en proeverijen bij de deelnemende etablissementen. Aan het eind van de dag volgt nog een eersteklas buffet inclusief de daarbij horende drankjes verzorgd door Duin & Kruidberg in Santpoort.

Al met al een niet te missen gebeurtenis waarvoor men slechts € 250 hoeft te investeren (bij afname van 4 stoelen ontvangt u een korting van € 100). Alle gelden komen geheel ten goede aan de goede doelen.

Deze 25e editie van de Rotary Road Masters vertrekt zoals vanouds vanaf landgoed Duin- en Kruidberg. Er wordt om 12 uur vertrokken en voorafgaand aan de start wordt men ontvangen met koffie, thee en feestelijke taart. Na afloop is er tijd voor gezellig natafelen met een drankje en een diner.

Reserveringsformulier

• Vul het formulier in en reserveer hiermee een of meerdere stoelen voor een leuke dag. Nadat wij uw reservering hebben ontvangen, sturen wij u een factuur voor het te doneren bedrag. Na betaling is uw reservering omgezet in een definitieve inschrijving.

Reserveer en betaal tijdig, alleen betaalde stoelen kunnen wij voor uw vasthouden.

Anti-spam controle

Editie 2018

Bij de editie van 2018 werd in totaal een bedrag van € 6.000,- gedoneerd aan (1) stichting kind en brandwond / brandwondenstichting, (2) Mercy Home.

Onze sponsors

© 2019 Rotary Road Masters. Powered by Rotaryclub Heemstede-Bennebroek. Developed by KJENC|webconcepten