Inschrijven

Rotary Road Masters Rally, geld ophalen voor het goede doel.

De bekende rally wordt in September 2020, georganiseerd door Rotaryclub Heemstede-Bennebroek en heeft als doelstelling om geld te genereren voor buitenlandse en regionale goede doelen.

Het thema van deze rally met bijna 70 oogstrelende antieke auto’s is ‘Landbouw’ en de ca. 85 kilometer lange route voert door romantisch Kennemerland waarbij landbouwactiviteiten centraal staan.

 

Zelf meerijden? Dat kan!

 

Naast sponsoring komt er geld binnen doordat iedereen een passagiersstoel kan reserveren in een van de klassiekers. Onderweg kunt u genieten van een uitstekend verzorgde lunch en proeverijen bij de deelnemende etablissementen. Aan het eind van de dag volgt nog een eersteklas buffet inclusief de daarbij horende drankjes verzorgd door Duin & Kruidberg in Santpoort.

Heeft u een oldtimer en u wilt meerijden, ook dat is mogelijk. U stelt u oldtimer geheel belangeloos beschikbaar met uzelf als chauffeur. Gedurende de dag zal een passagier bij u plaatsnemen en samen rijdt u door het prachtige Kennemerland.

 

AANMELDEN ALS PASSAGIER

AANMELDEN ALS CHAUFFEUR

 

 

Editie 2019

Bij de editie van 2019 werd gedoneerd aan (1) Nepalese non-profit organisatie “The Family Planning Association (FPA)”, (2) Stichting Surf Project (o.a. in Zandvoort), en (3) Stichting Rozemarijn (Haarlem)

Onze sponsors

© 2023 Rotary Road Masters. Powered by Rotaryclub Heemstede-Bennebroek. Developed by KJENC|webconcepten