Inschrijven als Chauffeur met Oldtimer

Ja, ik stel mijn oldtimer beschikbaar bij de Rotary Road Masters voor een donderdag in September 2020.

 

Heeft u een prachtige oldtimer (van 1975 of eerder) waarmee u graag wilt deelnemen aan de 26e Rotary Road Master fundraising rally. Dat kan! U stelt uw oldtimer met uzelf als chauffeur geheel belangeloos beschikbaar met als enige voorwaarde dat een passagier in de oldtimer plaatsneemt. Dit mag een eigen passagier zijn of een van de passagiers die via onze organisatie wordt ingedeeld. Passagiers betalen € 275,- sponsorbijdrage. Samen gaat u genieten van de prachtig uitgezette route door Kennemerland.

 

Kort samengevat:

  • Thema voor 2020 – Landbouw
  • De start-/finish-locatie is Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort (Noord-Holland).
  • Datum is donderdag 16 april 2020
    (ontvangst vanaf 10:00 uur, start rond 11:30 uur en terug op het landgoed rond 17:30, waarna een loterij en veiling volgt, de dag wordt afgesloten met een buffet).
  • De hele dag wordt de catering verzorgt.

De netto-opbrengst van de 26e Rotary Road Masters gaat zoals ieder jaar naar de goede doelen in het buitenland als binnenland.

 

Inschrijvingsformulier als chauffeur met oldtimer

  • Vul het formulier in en reserveer hiermee uw bijdrage aan de Rotary Road Masters. Nadat wij uw reservering hebben ontvangen, sturen wij u bevestiging voor uw deelname.
 

Anti-spam controle

Editie 2019

Bij de editie van 2019 werd gedoneerd aan (1) Nepalese non-profit organisatie “The Family Planning Association (FPA)”, (2) Stichting Surf Project (o.a. in Zandvoort), en (3) Stichting Rozemarijn (Haarlem)

Onze sponsors

© 2023 Rotary Road Masters. Powered by Rotaryclub Heemstede-Bennebroek. Developed by KJENC|webconcepten