Inschrijven als Chauffeur met Oldtimer

Ja, ik stel mijn oldtimer beschikbaar

Heeft u een prachtige oldtimer (van 1975 of eerder) waarmee u graag wilt deelnemen aan de Rotary Road Master fundraising rally. Dat kan! U stelt uw oldtimer met uzelf als chauffeur geheel belangeloos beschikbaar met als enige voorwaarde dat een passagier in de oldtimer plaatsneemt. Dit mag een eigen passagier zijn of een van de passagiers die via onze organisatie wordt ingedeeld. Passagiers betalen € 250,- sponsorbijdrage. Samen gaat u genieten van de prachtig uitgezette route door Kennemerland.

Kort samengevat:

• Thema voor 2019 – Stelling van Amsterdam
  • De start-/finish-locatie is Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort (Noord-Holland).
  • Datum is donderdag 18 april 2019
    (ontvangst vanaf 10:00 uur, start rond 11:30 uur en terug op het landgoed rond 17:30, waarna een loterij en veiling volgt, de dag wordt afgesloten met een buffet).
  • De hele dag wordt de catering verzorgt.

De netto-opbrengst van de 25e Rotary Road Masters gaat naar de volgende projecten:

• The Family Planning Association (Nepal)
  • Stichting Surf Project  (Zandvoort)
  • Stichting Rozemarijn (Haarlem)

Momenteel zijn er voldoende chauffeurs met hun oldtimer beschikbaar. Wil je toch meerijden, schrijf je in als passagier en ervaar deze waanzinnige dag als navigator.

Editie 2018

Bij de editie van 2018 werd in totaal een bedrag van € 6.000,- gedoneerd aan (1) stichting kind en brandwond / brandwondenstichting, (2) Mercy Home.

Onze sponsors

© 2019 Rotary Road Masters. Powered by Rotaryclub Heemstede-Bennebroek. Developed by KJENC|webconcepten