Inschrijven als Passagier

Ja, ik wil graag meerijden

Naast sponsoring komt er geld binnen doordat iedereen een passagiersstoel kan reserveren in een van de klassiekers. Onderweg kunt u genieten van een uitstekend verzorgde lunch en proeverijen bij de deelnemende etablissementen. Aan het eind van de dag volgt nog een eersteklas buffet inclusief de daarbij horende drankjes verzorgd door Duin & Kruidberg in Santpoort.

Al met al een niet te missen gebeurtenis waarvoor men slechts € 250 hoeft te investeren (bij afname van 4 stoelen ontvangt u een korting van € 100). Alle gelden komen geheel ten goede aan de goede doelen.

Deze 25e editie van de Rotary Road Masters vertrekt zoals vanouds vanaf landgoed Duin- en Kruidberg. Er wordt om 12 uur vertrokken en voorafgaand aan de start wordt men ontvangen met koffie, thee en feestelijke taart. Na afloop is er tijd voor gezellig natafelen met een drankje en een buffet.

Reserveringsformulier

• Vul het formulier in en reserveer hiermee een of meerdere stoelen voor een leuke dag. Nadat wij uw reservering hebben ontvangen, sturen wij u een factuur voor het te doneren bedrag. Na betaling is uw reservering omgezet in een definitieve inschrijving.

Reserveer en betaal tijdig, alleen betaalde stoelen kunnen wij voor uw vasthouden.

Anti-spam controle

Editie 2018

Bij de editie van 2018 werd in totaal een bedrag van € 6.000,- gedoneerd aan (1) stichting kind en brandwond / brandwondenstichting, (2) Mercy Home.

Onze sponsors

© 2019 Rotary Road Masters. Powered by Rotaryclub Heemstede-Bennebroek. Developed by KJENC|webconcepten