Rotary Road Masters 2011

Rotary Road Masters 2011

Rotary Road Masters 2011

Het is niet te zeggen welke klassieker de strijd om de meeste kijkers won op landgoed Duin & Kruidberg op 21 april. Volgens de kenners had men deze RRM alweer meer zijn best gedaan om ‘goed spul’ mee te nemen.

Er waren veel Bentleys present dit jaar. Hoe dat klinkt, was bijvoorbeeld te ervaren op het parkeerterrein bij het Den Hartogh Ford Museum, de eerste stop. Hier wilden een aantal Bentley rijders even dat sonore geluid van hun eigen ‘six’ of ‘straight eights’ horen. Een paar keer flink gas geven moet af en toe. Het publiek begrijpt dit en geniet mee.

Het contrast tussen al even verschillende als prachtig gerestaureerde wagens blijft verbazen. Zo zag men op de Zilkerduinweg eerst een Chevrolet convertible uit 1960 passeren, in de prachtige kleur ‘pacific blue’ met sublieme, bijpassende, leren bekleding en later een al even prachtig gerestaureerde VW Kever uit 1956.

Later op de middag stonden al die verbazend prachtige klassiekers weer op Duin & Kruidberg, waar directeur Bernard Lensink, en Peter Vriends van Rotary de rallyprijzen uitreikten en Bonhams’ Saskia Magnin en autojournalist Martin van der Zeeuw de prijs voor ‘de mooiste’.

De deelnemende goede doelen ontvingen alvast, uit handen van Marcel Berendsen, vier symbolische cheques met een gezamenlijke waarde van 25.000 euro.

Rotary, sponsors, chauffeurs en bijrijders hartelijk bedankt…

Bekijk online de Rotary Road Masters-krant

© 2023 Rotary Road Masters. Powered by Rotaryclub Heemstede-Bennebroek. Developed by KJENC|webconcepten