Rotary Road Masters 2013

Rotary Road Masters 2013

Rotary Road Masters 2013

Wat een fantastische dag! En dan hebben we het niet alleen over het weer. Op donderdag 25 april vormde Landgoed Duin en Kruidberg het epicentrum van Kennemerland en fungeerde als start- en finishplaats van de 19e Mercedes Benz Rotary Roadmasters. Dit jaar stond er een heus startpodium opgesteld vanwaar de 52 rally-equipes door oud-coureur Jan Lammers werden weggevlagd.

 

Bekijk alle foto’s: Start / Onderweg / Prijsuitreiking

 

Route
Via de sluizen in IJmuiden slingerde de route over mooie en onbekende weggetjes door het landschap van Noord-Kennemerland om via Uitgeest en Castricum bij de pont van Buitenhuis weer het Noordzeekanaal over te steken. Onderweg werden de bijrijders en chauffeurs tijdens diverse stops voorzien van allerlei soorten culinaire happen en dranken.

Veiling
Op het westelijke havengebied van Amsterdam werden de klassiekers ingeruild voor karts om bij Bleekemolens Race Planet een paar rondes te maken in de gemotoriseerde skelters. De rally en dag werden afgesloten op Duin en Kruidberg met een veiling, prijsuitreiking en mooie buffetmaaltijd.

Rotary Road Masters 2013

Rotary Road Masters 2013

Goede doelen
Zowel deelnemers, sponsoren als chauffeurs zijn het erover eens: de nieuwe opzet van de Rotary Road Masters is buitengewoon geslaagd en vormt de perfecte opmaat voor de 20e editie op 24 april 2014. De opbrengst van deze Road Masters is ten goede gekomen aan meerdere goede doelen.

Dank!
Rotaryclub Heemstede-Bennnebroek dankt alle deelnemers, sponsoren en chauffeurs voor hun enthousiaste inzet die deze Mercedes Benz Rotary Road Masters tot de BESTE EDITIE ooit hebben gemaakt.
 

Bekijk alle foto’s van de 19e Roadmasters: StartOnderwegPrijsuitreiking

 

De vorige aflevering van de Rotary Road Masters kenden een speciale krant. Met ingang van de editie van 2013 hebben we voor alle sponsoren, gasten en chauffeurs een koffietafel-boek samengesteld.

Bekijk dit bijzondere collectors item hier online.

© 2023 Rotary Road Masters. Powered by Rotaryclub Heemstede-Bennebroek. Developed by KJENC|webconcepten