Rotary Road Masters 2015

Uiteraard had deze succesvolle dag voor zowel gasten als chauffeurs niet kunnen bestaan zonder de genereuze bijdragen van onze trouwe sponsoren.

De XXI-ste Rotary Road Masters vond plaats op donderdag 23 april 2015. Schitterende oldtimers, mooi weer en een verrassende route maakten het plaatje weer compleet.

RRM2015 - Rotary Road Masters

Klik voor alle foto’s van de ontvangst en start

Tijdens de eerste voorbereidingen op het prestigieuze landgoed Duin & Kruidberg stort een waterig zonnetje haar eerste warmte uit over het verse groen.

Benzinedampen, brullende motoren en verwachtingsvolle gesprekken wisselen elkaar af.

Nervositeit
Terwijl er steeds meer oldtimers en gasten hun opwachting maken, is een nerveuze organisatie bezig aan de laatste loodjes voordat de 21e editie van het voorjaarsspektakel van Rotaryclub Heemstede-Bennebroek losbarst.

RRM2015 - Rotary Road Masters

Klik voor alle foto’s onderweg

Taxateur
Registratie en indeling verloopt soepel en na welverdiende koffie en friandises begeeft het gezelschap zich richting de startboog op het terrein.

Voorzien van deskundig commentaar van de ervaren taxateur Wolter Gratama worden de 62 verschillende equipes weggevlagd voor hun rit.

Monumenten
Thema van deze editie is Industrieel Erfgoed. Niet verwonderlijk dat de route dit jaar via sprekende monumenten hiervan in de IJmond, Zaanstreek en Zuid-Kennemerland voert.

RRM2015 - Rotary Road Masters

Klik voor alle foto’s van de borrel en prijsuitreiking

Onderweg worden gasten en chauffeurs op allerlei manieren bezig gehouden. Met vragen, behendigheidsspelletjes en culinaire versnaperingen beleeft iedereen een volle en enerverende dag.

Bij terugkomst op Landgoed Duin & Kruidberg wacht de deelnemers een fruitige prosecco en maakt iedereen zich klaar voor het volgende klapstuk van de dag: het formele blokje van zowel prijsuitreiking als overhandiging van de cheques aan de goede doelen.

Kijk hier voor een compleet overzicht van de door Rotary Road Masters 2015 ondersteunde projecten.

Het smakelijke buffet vormde de stijlvolle en gezellige afsluiting van een schitterende dag. Tot volgend jaar!

Uiteraard had deze succesvolle dag voor zowel gasten als chauffeurs niet kunnen bestaan zonder de genereuze bijdragen van onze trouwe sponsoren.

Bekijk de fotopagina voor alle foto’s van de 21e Rotary Road Masters. Fotografie: Ellen Kruip en Friso Westenbroek

© 2023 Rotary Road Masters. Powered by Rotaryclub Heemstede-Bennebroek. Developed by KJENC|webconcepten