Rotary Road Masters 2016

De XXIIe editie van de Rotary Road Masters startte donderdag 21 april voor het eerst vanaf een nieuwe locatie: Landhuis Elswout in Overveen. Deze prachtige hotspot vormt het centrale punt in de rally met oldtimers en voert langs de mooiste routes en plekken in Zuid-Kennemerland en Bollenstreek.

Rotary Road MastersHet is de eerste keer dat er een groot publieksevenement bij het landhuis plaatsvindt. Ook de prijsuitreiking, loting, veiling en het diner vinden op de nieuwe locatie plaats.

Hoe auto en ambiance elkaar versterken is donderdag 21 april te ervaren rond en in het historische landhuis Elswout. Van binnen is het prachtige pand in oude luister teruggebracht door Cobraspen, terwijl buiten de geur van versgebrande olie van de klassieke bolides, bloeiende struiken en bijzonder mos zich op magische wijze mengen.

Heden en verleden zijn versmolten in het decor van het monumentale gebouw, de grazende hertjes en glanzende klassiekers. Met elkaar benadrukken ze de tijdloosheid van stijl en klasse benadrukken.

Rotary Road MastersHet decor is een prachtige symbiose met nieuwe hoofdsponsor Cobraspen, het bedrijf dat zich al meer dan 30 jaar bezig houdt met restauratie en hergebruik van monumenten in de regio.

Het thema van deze editie is Grenzen verkennen. De coureurs en gasten verkenden op 21 april de grenzen van hun bolides, terwijl de reis langs verschillende grenzen in het gebied voert: van gemeentegrens naar hoogheemraadschapsgrens en van defensiegebiedgrens tot dijkvak.

Onderweg wordt de inwendige mens van zowel de chauffeurs als passagiers op diverse stops ruimschoots verzorgd en zijn er diverse tests te doen.

De geheime post bleek dit jaar buitengewoon geheim, want slechts een fractie van de equipes merktte de dames op in de duinen bij de Langevelderslag.

Evenzoveel hoofdbrekens veroorzaakten de gewone én fotovragen, vandaar dat je hier de juiste antwoorden vindt.

De netto-opbrengst van de 22e Rotary Road Masters ging naar de volgende projecten welke voor dit jaar waren geselecteerd door Rotaryclub Heemstede-Bennebroek.

  • Tennisvereniging Smash
  • Friends Indeed
  • Zomerrust (Srebrenica – Bosnie)
  • Inloophuis Kennemerland

Meer informatie over de fundraising projecten van Rotary Road Masters leest u hier.Bekijk hieronder alle foto’s


Bekijk de fotopagina voor alle foto’s van de 22e Rotary Road Masters. Fotografie: Ellen Kruip en Hildebrand de Boer

© 2023 Rotary Road Masters. Powered by Rotaryclub Heemstede-Bennebroek. Developed by KJENC|webconcepten